Onze Stamboom

Wij geloven dat een aangename en duurzame leefomgeving mensen gelukkiger maakt

 • De Eijk Academy

  Bij de Eijk Groep is er veel aandacht voor de ontwikkeling van onze medewerkers. Daarom organiseren we jaarlijks De Eijk Academy. Deze online leeromgeving is samen met Agriholland ontwikkeld. Het leren van, met, door en voor elkaar staat hier centraal. Om niet alleen meer te bieden aan onze medewerkers, maar ook aan onze klanten!

 • Road Maintenance Support BV

  Voor allerlei projecten in het land zoals de Coentunnel, De Groene Boog en Lelystad Airport, werkt De Eijk Groep al jaren intensief samen met onze partner Road Maintenance Support BV. RMS biedt een veelzijdige dienstverlening met Asset, Traffic en Incident Management en zorgt ervoor dat tunnels, wegen, groenzones etc. optimaal presteren.

 • De Eijk Zagerij

  Sinds begin 2021 heeft De Eijk Duurzaam Werk B.V. haar eigen houtzagerij, De Eijk Zagerij. De zagerij heeft als doel om medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt meer continuïteit in hun werkzaamheden te kunnen bieden. Daarnaast hergebruiken we vrijkomend materiaal voor onze opdrachtgevers (upcyclen). Met behulp van starters en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zagen we stamhout tot balken en planken. Deze worden vervolgens verwerkt tot diverse producten.

Boogaart

Boogaart staat al meer dan 30 jaar voor een schat aan ervaring en expertise. Als onderdeel van de Eijk Groep, beheren we bij Boogaart voor vele klanten complete woonwijken, leggen we complexe daktuinen aan en onderhouden we grote bedrijfsterreinen. Net als innovatieve cultuur, technische en constructiewerken. Naast dergelijke projecten staat Boogaart ook klaar voor de verzorging van bomen, plaagdierbestrijding en incidentmanagement.

 • Spronk Grond- Weg- en Waterbouw

  Spronk Infra is een specialistische en betrouwbare aannemer in de civiele techniek. Voor elk project leggen wij de basis. Het liefst schuiven we in een vroeg stadium van het project aan en ontwerpen we mee aan de boven- en ondergrondse infrastructuur. Vervolgens ondersteunen we bij het inzetten van een realistische projectplanning om het project snel te starten. We zijn een relationeel bedrijf. Dat houdt in dat we veel waarde hechten aan duurzame contracten, volledige ondersteuning, transparante offertes en heldere afspraken.

 • De Eijk Bomenhotel

  Wat veel mensen niet weten, is dat De Eijk Groep een bomenhotel heeft. De Eijk Bomenhotel is gelegen op het landgoed Anderstein, pal aan het Henschotermeer in Maarn. Hier krijgen bomen uit onze eigen projecten die om wat voor reden dan ook verplaatst moeten worden een (tijdelijk) onderkomen. Deze bomen hebben hier ruimte genoeg om verder te groeien. Als het mogelijk is worden ze teruggeplaatst op de oorspronkelijke locatie.

 • De Eijk Boomtechniek

  Het verbeteren van de groeiplaats en het zichtbaar levend houden van bomen. Boomverzorging en boomtechniek is écht een vak apart. Daarom hebben wij bij De Eijk Boomtechniek een aantal vakspecialisten in dienst. We hebben een brede kennis van het aanplanten, verplanten en snoeien van bomen en geven passend advies om de meest duurzame en passende boomtechnieken toe te passen.

 • Buro de Eijk

  Buro de Eijk is een onafhankelijk adviesbureau dat de Eijk Groep in staat stelt om in te spelen op verschillende marktontwikkelingen. Denk aan het zo efficiënt en doelmatig mogelijk uitvoeren van onderhoud voor publieke opdrachtgevers door middel van prestatiecontracten. Ook de aansturing en verbetering op tactisch niveau horen hierbij. Denk daarbij aan het inspecteren, schouwen en rapporteren van de onderhoudstoestand van bomen, verhardingen, plantsoenen en andere typen objecten in de buitenruimte.

 • Groen als een service

  Groen inzetten als oplossing voor de huidige klimaatproblematiek. Met Groen Als Een Service (GAES) richten we openbare ruimten zo optimaal mogelijk in om het ecosysteem te verbeteren. We richten ons niet alleen meer op de realisatie, maar zijn nu ook actief in het gehele denk- en ontwerpproces. Om vervolgens regenwater op te vangen, de temperatuur van een gebied terug te brengen of een ander lokaal probleem op te lossen!

Eijkelboom

Sinds 1877 richten we ons bij Eijkelboom al op het onderhouden van de buitenruimte. Van gecompliceerde opdrachten tot het eenvoudige groenonderhoud. Waaronder ook dak- en gevelgroen. Daarnaast verzorgen wij alle soorten infradiensten en specialistische hulp bij calamiteiten. Groen in een bebouwde omgeving is ons specialisme!

Inhoudsopgave Vorig artikel
De-Eijk-Groep_MT-TEAM_aangepast-BW2
Onze Wortels Alles is groen bij Buro de Eijk